Added to your bag
Added to my wishlist

ARMANI

Crema Nera complete anti-ageing cream

from

£225.00

Chargement ...
Indisponible
Choose a size

    vous n'avez pas sélectionner de taille

    Sold and shipped by Printemps

    Home Delivery

    May 12, 2024

    Free return within 30 days*

    Learn more

    Retours payants sous 14 jours

    We're sorry, but this item is not available at our Printemps store in Paris.

    Bonne nouvelle, cet article est disponible dans les tailles suivantes

    You can add it to your bag now or buy it at our Printemps store

    Giorgio Armani's Crema Nera Supreme is now available in a 30 ml (1 fl oz) version. This product with complete anti-ageing action contains the exclusive Reviscentalis complex. A combination of four essential minerals, Crema Nera skincare products provide antioxidant protection, detoxification and optimal skin regeneration. The cream's unique 'double-silk' texture melts into your skin, providing instant hydration. Skin looks more luminous and supple. Day by day, the overall appearance improves.


    • Apply as an everyday moisturiser.

      726110 122 - INGREDIENTS: AQUA / WATER o GLYCERIN o CYCLOHEXASILOXANE o RHAMNOSE o HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID o DIPROPYLENE GLYCOL o DIMETHICONE o BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER o ZEA MAYS GERM OIL / CORN GERM OIL o ELAEIS GUINEENSIS OIL / PALM OIL o GLYCERYL STEARATE o PEG-100 STEARATE o CETYL ALCOHOL o 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID o CERA ALBA / BEESWAX o MYRISTYL MYRISTATE o TAMARINDUS INDICA SEED POLYSACCHARIDE o MYROTHAMNUS FLABELLIFOLIA LEAF EXTRACT o TIN OXIDE o STEARIC ACID o POTASSIUM PCA o SORBITAN OLEATE o SORBITAN TRISTEARATE o NIGELLA SATIVA SEED OIL o TREHALOSE o ISOHEXADECANE o METHYLSILANOL MANNURONATE o SODIUM CITRATE o SODIUM HYALURONATE o SODIUM LACTATE o MYRISTIC ACID o PALMITIC ACID o ADENOSINE o MAGNESIUM SULFATE o AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE o DISODIUM PHOSPHATE o CAPPARIS SPINOSA FRUIT EXTRACT o CITRIC ACID o TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE o SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE o POLYSILICONE-11 o POLYSORBATE 80 o ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER o OCTYLDODECYL MYRISTATE o TOCOPHEROL o SORBIC ACID o PHENOXYETHANOL o CHLORPHENESIN o CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE o LINALOOL o GERANIOL o ALPHA-ISOMETHYL IONONE o CITRONELLOL o HEXYL CINNAMAL o BENZYL ALCOHOL o BENZYL SALICYLATE o PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. B217384/1).
      Les listes d'ingrédients entrant dans la composition des produits de notre marque sont régulièrement mises à jour. Avant d'utiliser un produit de notre marque, vous êtes invités à lire la liste d'ingrédients figurant sur son emballage afin de vous assurer que les ingrédients sont adaptés à votre utilisation personnelle

    Référence : Crème Nera Soin à l'action anti-âge complète | 4386228

    ARMANI Crema Nera complete anti-ageing cream

    Crema Nera complete anti-ageing cream

    from

    £225.00

    Chargement ...
    Indisponible
    Choose a size

    vous n'avez pas sélectionner de taille

    Welcome to printemps.com, you are connecting from: UK and your language is set to english.