Added to your bag
Added to my wishlist

Sign in or create your account

to benefit from exclusive offers and privileges
and take advantage of your loyalty program

0

Your wishlist is empty

Added to my wishlist

LA MER

Gentle lip scrub

80,00€

15ml

Sold and shipped by Printemps

Home Delivery

March 30, 2024

Free return within 30 days*

Learn more

Retours payants sous 14 jours

Rosy, well-groomed lips? That's the promise of La Mer's gentle lip scrub. Sold with a special applicator that highly increases the benefits of the treatment, this scrub refines the texture of the lips while reducing dryness. To be used three times a week, it can also be combined with the Lip Volumizer lip gloss for even greater results.


  • Use the flat side of the applicator to spread a small amount on the lips three times a week. Use the ridged side of the applicator to massage the lips in a circular motion. Remove excess product with a tissue. For the ultimate transformation, follow with the Lip Volumizer lip gloss and the Lip Balm.

    INGREDIENTS: SUCROSE o GLUCOSE o PETROLATUM o OCTYLDODECANOL o BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER o MICROCRYSTALLINE WAX\CERA MICROCRISTALLINA\CIRE MICROCRISTALLINE o POLYGLYCERYL-10 PENTAOLEATE o BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2 o OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE o ALGAE EXTRACT o SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL o MEDICAGO SATIVA (ALFALFA) SEED POWDER o HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEEDCAKE o PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) SEED MEAL o EUCALYPTUS GLOBULUS (EUCALYPTUS) LEAF OIL o SODIUM GLUCONATE o COPPER GLUCONATE o CALCIUM GLUCONATE o MAGNESIUM GLUCONATE o ZINC GLUCONATE o TOCOPHERYL SUCCINATE o NIACIN o SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED POWDER o MACROCYSTIS PYRIFERA (KELP) EXTRACT o SPIRULINA PLATENSIS (ALGAE) POWDER o SEA SALT\MARIS SAL\SEL MARIN o LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT o GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL o OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL o HIPPOPHAE RHAMNOIDES OIL o ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT o POLYBUTENE o PHENYL TRIMETHICONE o GLYCERIN o TOCOPHERYL ACETATE o MENTHYL PCA o RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL o CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE o PHYTOSPHINGOSINE o WATER\AQUA\EAU o MALACHITE o TOURMALINE o BUTYLENE GLYCOL o TREHALOSE o CHOLESTEROL o SILICA o TIN OXIDE o GLYCERYL DISTEARATE o SODIUM SACCHARIN o SORBITAN SESQUIOLEATE o CALCIUM CARBONATE o SODIUM BICARBONATE o PALMITIC ACID o OLEIC ACID o FRAGRANCE (PARFUM) o LINALOOL o LIMONENE o BENZYL BENZOATE o BHT o [+/- MICA o TITANIUM DIOXIDE (CI 77891) o IRON OXIDES (CI 77491) o IRON OXIDES (CI 77492) o IRON OXIDES (CI 77499) o RED 7 LAKE (CI 15850) o BISMUTH OXYCHLORIDE (CI 77163) o CARMINE (CI 75470) o RED 30 LAKE (CI 73360) o YELLOW 5 LAKE (CI 19140) o BLUE 1 LAKE (CI 42090) o YELLOW 6 LAKE (CI 15985) o RED 33 LAKE (CI 17200) o RED 21 (CI 45380) o RED 28 LAKE (CI 45410) o RED 6 (CI 15850)]

Référence : Le Gommage Doux pour Les Lèvres  | 4586335

Welcome to printemps.com, your login country is: spain and your language is: english.