Added to your bag
Added to my wishlist

Lancome

Absolue regenerating and replenishing care SPF15

209,00€

50,0ml

Sold and shipped by Printemps

Home Delivery

May 15, 2024

Free return within 30 days*

Learn more

Retours payants sous 14 jours

Inspired by 20 years of research into skin stem cells, cells with the ability to restore and maintain youth, Lancôme has created the Absolue Premium ßx day cream, specially designed to deliver regenerative and restorative efficacy. White Iris Extract and Pro-Xylane, the iconic molecule derived from a green-tech process, are combined in a perfectly balanced sensorial texture that is both sumptuous and airy. It leaves skin visibly rejuvenated, intensely nourished and with a regenerated radiance. Spectacularly more beautiful.


  • How to use:
    Apply in the morning to clean skin. Gently press the product into the skin with the palm of your hand.

    762391 7 - INGREDIENTS: AQUA / WATER o ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE o GLYCERIN o HYDROGENATED POLYISOBUTENE o CYCLOHEXASILOXANE o CETEARYL ALCOHOL o DROMETRIZOLE TRISILOXANE o ALCOHOL DENAT. o C12-15 ALKYL BENZOATE o PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID o PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL o BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE o BUTYLENE GLYCOL o TRIETHANOLAMINE o PETROLATUM o BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER o PARAFFIN o PEG-20 o CI 77492 / IRON OXIDES o C13-14 ISOPARAFFIN o TOCOPHERYL ACETATE o HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL o HYDROLYZED MALT EXTRACT o PADINA PAVONICA / PADINA PAVONICA EXTRACT o HYDROLYZED SOY PROTEIN o PHENOXYETHANOL o ADENOSINE o PEG-100 STEARATE o IRIS FLORENTINA / IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT o POLYACRYLAMIDE o POLYSILICONE-11 o CHLORPHENESIN o CALCIUM PANTOTHENATE o DIMETHYL ISOSORBIDE o LIMONENE o XANTHAN GUM o LINALOOL o PROPYLENE GLYCOL o DIOSCOREA VILLOSA EXTRACT / WILD YAM ROOT EXTRACT o CAPRYLOYL SALICYLIC ACID o ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER o CETEARYL GLUCOSIDE o CETYL ALCOHOL o OCTYLDODECANOL o TETRASODIUM EDTA o CITRONELLOL o LAURETH-7 o HEXYLDECANOL o GLYCERYL STEARATE o PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. B163439/1).
    Les listes d'ingrédients entrant dans la composition des produits de notre marque sont régulièrement mises à jour. Avant d'utiliser un produit de notre marque, vous êtes invités à lire la liste d'ingrédients figurant sur son emballage afin de vous assurer que les ingrédients sont adaptés à votre utilisation personnelle

Référence : Absolue Soin régénératif et reconstituant SPF15 | 3383903

LANCÔME Absolue regenerating and replenishing care SPF15

Absolue regenerating and replenishing care SPF15

209,00€

Welcome to printemps.com, your login country is: austria and your language is: english.