Added to your bag
Added to my wishlist

Lancome

Rénergie intense recovery night cream

100,00€

50,0ml

Sold and shipped by Printemps

Home Delivery

May 16, 2024

Free return within 30 days*

Learn more

Retours payants sous 14 jours

The Lancôme laboratories present an anti-ageing night treatment specially designed for mature skin. Clinically proven to leave skin deeply firmed, nourished and radiant day after day. It features a unique combination of gluco-peptides, a powerful, ultra-concentrated ingredient of natural origin contained in flaxseed extract, grown exclusively in France and extracted using a biotechnological process, and Schizandra berries, which revive the skin's natural rosy glow. Ceramides and Omega 6 and 9 deeply nourish the skin. All these superpowers guarantee supple, more beautiful skin every day.


  • INSTRUCTIONS FOR USE
    Step 1: Apply in the evening to thoroughly cleansed skin.
    Step 2: Work the cream into the skin using upward caressing movements for optimum absorption.

    762502 60 - INGREDIENTS: AQUA / WATER / EAU o GLYCERIN o DICAPRYLYL CARBONATE o ALCOHOL DENAT. o SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL / JOJOBA SEED OIL o COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL o PERSEA GRATISSIMA OIL / AVOCADO OIL o MANGIFERA INDICA SEED BUTTER / MANGO SEED BUTTER o HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES o PENTYLENE GLYCOL o CETEARYL ALCOHOL o ARACHIDYL ALCOHOL o COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX / CIRE DE CARNAUBA o CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE o CI 77491 / IRON OXIDES o CI 77163 / BISMUTH OXYCHLORIDE o ARACHIDYL GLUCOSIDE o GUANOSINE o TOCOPHERYL ACETATE o MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL o MICA o TOCOPHEROL o SODIUM STEAROYL GLUTAMATE o SODIUM HYDROXIDE o SODIUM HYALURONATE o HYDROLYZED LINSEED EXTRACT o SODIUM BENZOATE o STEARIC ACID o PHENYLETHYL RESORCINOL o ADENOSINE o BEHENYL ALCOHOL o SCHISANDRA SPHENANTHERA FRUIT EXTRACT o PALMITIC ACID o SALICYLIC ACID o MALTODEXTRIN o AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/STEARETH-25 METHACRYLATE CROSSPOLYMER o LIMONENE o SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE o PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE o BENZYL ALCOHOL o TIN OXIDE o LINALOOL o 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL o CAPRYLYL GLYCOL o CARBOMER o MYRISTIC ACID o GARDENIA TAITENSIS FLOWER o CORIANDRUM SATIVUM FRUIT OIL / CORIANDER FRUIT OIL o GERANIOL o PASSIFLORA EDULIS SEED OIL o CETEARYL GLUCOSIDE o SQUALANE o PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL / APRICOT KERNEL OIL o PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. B264674/1).
    Les listes d'ingrédients entrant dans la composition des produits de notre marque sont régulièrement mises à jour. Avant d'utiliser un produit de notre marque, vous êtes invités à lire la liste d'ingrédients figurant sur son emballage afin de vous assurer que les ingrédients sont adaptés à votre utilisation personnelle

Référence : Rénergie Crème Nuit anti-âge réparation intense | 4299541

LANCÔME Rénergie intense recovery night cream

Rénergie intense recovery night cream

100,00€

Welcome to printemps.com, your login country is: austria and your language is: english.