Added to your bag
Added to my wishlist

Lancome

Rénergie anti-ageing day cream

114,00€

50,0ml

Sold and shipped by Printemps

Home Delivery

May 15, 2024

Free return within 30 days*

Learn more

Retours payants sous 14 jours

Rediscover your skin in a new, younger, firmer light. Lancôme's Rénergie dual-performance treatment cream strengthens cellular fibres so that the skin regains density and bounce. The re-boosted cells strengthen the structure of your epidermis. Gentle and comfortable, wrinkles and fine lines are visibly smoothed.


  • Apply in the morning to cleansed skin. Work the product into the skin using upward movements to ensure maximum penetration. Then lightly pinch your skin to stimulate blood circulation.

    572488 19 - INGREDIENTS: AQUA / WATER o HYDROGENATED POLYISOBUTENE o DIMETHICONE o CETYL ALCOHOL o GLYCERIN o GLYCERYL STEARATE SE o PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL o PEG-40 STEARATE o MYRISTYL MYRISTATE o HYDROXYPROLINE o CI 19140 / YELLOW 5 o CI 14700 / RED 4 o CI 42090 / BLUE 1 o ZEA MAYS KERNEL EXTRACT / CORN KERNEL EXTRACT o TOCOPHERYL ACETATE o TOCOPHEROL o SODIUM HYDROXIDE o SODIUM COCOYL GLUTAMATE o SODIUM BENZOATE o STEARIC ACID o ADENOSINE o PHENOXYETHANOL o CAFFEINE o ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE o ETHYLPARABEN o ETHYLHEXYLGLYCERIN o PALMITIC ACID o CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE o LIMONENE o LINALOOL o BENZYL ALCOHOL o CAPRYLYL GLYCOL o SORBITAN TRISTEARATE o CERA MICROCRISTALLINA / MICROCRYSTALLINE WAX o PARAFFIN o SORBITOL o MYRISTIC ACID o SORBIC ACID o GERANIOL o DISODIUM EDTA o RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT o METHYLPARABEN o METHYLSILANOL MANNURONATE o CITRONELLOL o BHT o POTASSIUM SORBATE o COUMARIN o GLYCINE SOJA PROTEIN / SOYBEAN PROTEIN o PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. B222974/1).
    Les listes d'ingrédients entrant dans la composition des produits de notre marque sont régulièrement mises à jour. Avant d'utiliser un produit de notre marque, vous êtes invités à lire la liste d'ingrédients figurant sur son emballage afin de vous assurer que les ingrédients sont adaptés à votre utilisation personnelle

Référence : Rénergie Crème JoursSoin anti-âge | 2580070

LANCÔME Rénergie anti-ageing day cream

Rénergie anti-ageing day cream

114,00€

Welcome to printemps.com, your login country is: austria and your language is: english.