Added to your bag
Added to my wishlist

Lancome

LAbsolu Gloss satin shine and radiant colour lip gloss - Red

38.00€

132 Caprice

8,0ml

Club Printemps : 10€ back from 100€ in purchases for each new member*

Sold and shipped by Printemps

Home Delivery

April 30, 2024

Free return within 30 days*

Learn more

Retours payants sous 14 jours

With its non-sticky, pearl-rich formula, L'Absolu Gloss by Lancôme gives lips satin-like colour and intense, sensual shine. Your lips have never been so irresistible. Pair it with the L'Absolu Rouge lip primer for a doubly plumped and moisturised effect.


  • Use alone, as a base or as a top coat for instantly plumped-up lips.

    2008693 4 - INGREDIENTS: OCTYLDODECYL NEOPENTANOATE o HYDROGENATED POLYISOBUTENE o HYDROGENATED STYRENE/METHYLSTYRENE/INDENE COPOLYMER o HYDROGENATED POLY(C6-14 OLEFIN) o BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2 o PENTAERYTHRITYL ISOSTEARATE/CAPRATE/CAPRYLATE/ADIPATE o HYDROGENATED STYRENE/BUTADIENE COPOLYMER o ISOPROPYL ISOSTEARATE o SILICA SILYLATE o POLYETHYLENE o PENTYLENE GLYCOL o MENTHA PIPERITA OIL / PEPPERMINT OIL o TIN OXIDE o GLUCOMANNAN o TRIHYDROXYSTEARIN o SODIUM HYALURONATE o SODIUM SACCHARIN o SILICA o ALUMINUM HYDROXIDE o CAPRYLYL GLYCOL o PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE o SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE o ETHYL MENTHANE CARBOXAMIDE o ETHYLHEXYL PALMITATE o TOCOPHEROL o TRIS-BHT MESITYLENE o PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE o CI 15850 / RED 7 o CI 45410 / RED 28 LAKE o CI 77491 / IRON OXIDES o CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE o CI 15850 / RED 6 o PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. B256124/1).
    Les listes d'ingrédients entrant dans la composition des produits de notre marque sont régulièrement mises à jour. Avant d'utiliser un produit de notre marque, vous êtes invités à lire la liste d'ingrédients figurant sur son emballage afin de vous assurer que les ingrédients sont adaptés à votre utilisation personnelle

Référence : L'Absolu Gloss Gloss - Brillance satinée - Couleur éclatante-132 Caprice | 3996784

LANCÔME LAbsolu Gloss satin shine and radiant colour lip gloss Red

LAbsolu Gloss satin shine and radiant colour lip gloss - Red

38.00€

Welcome to printemps.com, your login country is: ireland and your language is: english.